Om wilkmarks entreprenad ab

Service    Erfarenhet    KValité

Kontakta oss

Vår bakgrund och vår nutid

Bolaget har sitt säte i Härryda kommun. För närvarande har Wilkmarks sex anställda och anlitar oftast även annan kunnig och välkänd personal för kortare eller längre tider. Därutöver har vi ett stort samarbete med många olika parter. 

 

Som utförandeentreprenör eller totalentreprenör samarbetar vi givetvis med ett antal under-entreprenörer. Vi satsar på att bygga upp långvariga relationer med kvalitet och förtroende i fokus. Vi arbetar ständigt mot att finna nya samarbetspartners som även de kan erbjuda den kvalitet och det samarbete som vi söker.

 

Några av de under-entreprenörer vi samarbetar med är exempelvis ur följande yrkesgrupper:

  • Byggnadsarbete
  • VVS
  • El
  • Målare
  • Murare
  • Snickare
  • Golventreprenörer

 

Företagsledningen har stor erfarenhet av entreprenadverksamhet både som anställd och som egenföretagare i tidigare bolag. Även företagets anställda har stor erfarenhet av att arbeta med entreprenader. Erfarenhet inom bolaget finns idag även inom fastighetsservice, juridik och ekonomi. Som utförandeentreprenör eller totalentreprenör samarbetar vi med ett antal under-entreprenörer. Vi satsar på att bygga upp långvariga relationer med kvalitet och förtroende i fokus.

 

I vår Dataskyddspolicy informerar vi om hur vi samlar in och använder dina personuppgifter.

Välkommen

Vi sätter alltid kundens bästa i fokus och kvalitetssäkrar alla våra arbeten. Vi vill alltid ge kunden bästa möjliga upplevelse med målet att nå 100% kundnöjdhet.

Låter detta intressant?

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss

Du når oss enklast genom att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan, men du kan givetvis även maila eller ringa. Vi garanterar snabb återkoppling.

Ring oss